16 medalja na gradskom takmičenju

16 medalja na gradskom takmičenju

U subotu 22. i nedelju 23.12. u prostorijama škole Malac genijalac u Zemunu održano je gradsko takmičenje u mentalnoj aritmetici. U subotu su se takmičila deca generacije 2018. a u nedelju deca generacije 2017.  Takmičile su se škole Malac genijalac sa teritorije opština Voždovac, Zemun, Novi Beograd, Čukarica i Rakovica. Deca  iz škole Voždovački malac genijalac su ostvarila neverovatan uspeh i osvojila su 16 trofeja (od 36).  Osvajači trofeja za Voždovački malac genijalac su sledeća deca:

Andrej Lukić – 1. mesto u mentalnom računanju i 2. mesto u računanju na abakusu za C starosnu grupu generacija septembar 2017.

Marija Ožegović – 2. mesto u mentalnom računanju za C starosnu grupu generacija septembar 2017.

Ana Jovanović – 3. mesto u računanju na abakusu za C starosnu grupu generacija septembar 2017.

Mina Vučković – 1. mesto u mentalnom računanju i 2. mesto u računanju na abakusu za B starosnu grupu generacija septembar 2017.

Uroš Vučković – 2. mesto u mentalnom računanju i 2. mesto u računanju na abakusu za A starosnu grupu generacija septembar 2017.

Teodor Nikolić – 3. mesto u mentalnom računanju za A starosnu grupu generacija septembar 2017.

Simeon Kostić – 3. mesto u računanju na abakusu za A starosnu grupu generacija septembar 2017.

Vladimir Cvetanović – 1. mesto u mentalnom računanju i 2. mesto u računanju na abakusu za C starosnu grupu generacija septembar 2018.

Dunja Vereš – 3. mesto u mentalnom računanju za C starosnu grupu generacija septembar 2018.

Višnja Miodragović – 2. mesto u mentalnom računanju i 3. mesto u računanju na abakusu za B starosnu grupu generacija septembar 2018.

Ana Cvetanović – 3. mesto u mentalnom računanju za B starosnu grupu generacija septembar 2018.

Ostatak voždovačkog tima, kome je ovaj put nedostajalo malo sportske sreće pa da se i oni okite medaljama, činili su:

Lazar Todorović, Vuk Jovanović, Petar Zorić, Petra Mitrović, Petra Marković, Dimitrije Živković, Dunja Đorđević, Dragana Krajnović, Danilo Pašić, Nađa Grgurević, Teodora Svitlica i Rastko Stamenković.

Ponosni na naše genijalce!